Ramadhan Bade Wekasan

Ramadhan tos aya dituntung jalan

Urang ulah ngan saukur kedal harepan

Bakal meunang sarebu bulan

Padahal bekel ibadah ngan saukur tatambalan

Ramadhan Bade Wekasan

Ulah ngan kueh anu diwadahan

Oge kudu pinuh ku rahmat jeung ampunan

Akhirna dibebaskeun tina naraka jahanam

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jGX-VoWmKdw]

Leave a Reply