Month: April 2015

Geura Sampeur Kalangkang Peuting

Geura sampeur kalangkang peuting Pikeun nanjeurkeun hate simkuring Indung peuting lir pipinding Silir angin ngadalinding… Sampurasun kandaga galih hariringCampernik mikeun rasa kanu mieling Ngabagi kakasih ngaheunggeu dibanding Sumangga teuing ngahirup janji ngageuing Cicika peuting muru pepeling Hiber mapag caang panggeuing…