Geura Sampeur Kalangkang Peuting

Kalangkang Peuting di Leuwi Batanghari - Jambi

Kalangkang Peuting di Leuwi Batanghari – Jambi

Geura sampeur kalangkang peuting
Pikeun nanjeurkeun hate simkuring

Indung peuting lir pipinding
Silir angin ngadalinding…

Sampurasun kandaga galih hariring
Campernik mikeun rasa kanu mieling

Ngabagi kakasih ngaheunggeu dibanding
Sumangga teuing ngahirup janji ngageuing

Cicika peuting muru pepeling
Hiber mapag caang panggeuing

Manuk merak kapahung gering
Samaruk menak kaduhung manjing

Note: Karya simkuring sareng Adiwangsa Adiguna

Leave a Reply