Hari: 27 September 2018

Urang langkung bangga di widang anu heunteu kana kahirupan sadidinten

Duka kumaha nya…. Abdi mah ngaraos melang urang langkung bangga di widang anu heunteu kana kahirupan sadidinten. Heunteu lepat urang naliti / ngaropea Rocket Science&Space Engineer, Merge & Acquisition, High availability computing, Financial Engineers, Deep hole drilling, Social Media Examiner,…