Tag: Diajar

Mimiti diajar mobil di Pagerageung

Kawitan diajar mobil ngangge jip Wilis kagungan pun aki almarhum di Pagerageung. Harita nembe lulus SD pas pakansi lebaran ningal mobil nganggur. Sakedapan fokus kana mekanisme gas, rem, perseneling jeung kupling. Derengdeng we mobil teh disupiran bari ngajak suan. Teu…