Tag: Retropeksi

Kuring Balik Ti Lembur

Poe kamari….Kuring Balik Ti Lembur di Pagerageung, Tasikmalaya. Ngalongok uwa jeun bibi nu kabejakeun gering parna. Uwa gaduh panyawat jantung jeung geus sabaraha kali dirawat di rumah sakit….Bibi mah gering kanker rahim anu geus nyaliara jeung teu bisa ingkah tina…